Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων δίπλα στους σεισμοπαθείς του Ζάρκου (βίντεο)

Τους σεισμοπαθείς του Ζάρκου επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Κώστας Ζαχαριάδης στο πλαίσιο της περιοδείας του σε σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ο κ. Ζαχαριάδης συνοδευόταν από τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκη Παπαδόπουλο, τους πρώην βουλευτές κ.κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, τον συντονιστή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Νταούλα, τα στελέχη Γιάννη Χάιδο, Δημήτρη Στάμο, Θανάση Ξάφο και Θανάση Μπουλογεώργο.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε δια ζώσης τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που ταλανίζουν τις είκοσι περίπου οικογένειες που διαμένουν στον οικισμό του Ζάρκου, με κυρίαρχο την έλλειψη ενημέρωσης για το πότε θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις των ζημιών στις οικίες και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από το σεισμό του περασμένου Μαρτίου.

Πέρα από τα ζητήματα καθημερινότητας στα οποία εστίασε το μέλος της επιτροπής σεισμοπαθών Ζάρκου Ηλίας Πατσιάνης, τονίστηκε ότι τα μόνα χρήματα που έχουν λάβει είναι το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ, ενώ δεν γνωρίζουν ακόμη τίποτα για την πίστωση χρημάτων που αφορούν ζημιές μικρής έκτασης και οικοσκευές ποσά της τάξης 600-6.000 ευρώ.

Σημείωσαν δε ότι έρχονται αντιμέτωποι με γραφειοκρατία και μεγάλες καθυστερήσεις, ζητώντας την άσκηση πιέσεων ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες.

Την πλήρη υποστήριξη στους πληγέντες εξέφρασε ο κ. Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση μέσω ερωτήσεων προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την επίλυση των προβλημάτων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia