Ο Σωτήρης Βησσαράκος παρέλαβε τη διοίκηση από τον Βασίλη Τζατζάκη (εικόνες)

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Υπεραστικού Κτελ Τρικάλων από τον επί σειρά ετών πρόεδρο Βασίλη Τζατζάκη στο νέο πρόεδρο του ΔΣ Σωτήρη Βησσαράκο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος συνεχάρη τον κ Βησσαράκο για την εκλογή του και ευχήθηκε στο νέο διοικητικό συμβούλιο καλή και παραγωγική θητεία. Επίσης τόνισε πως θα είναι στο πλευρό της τωρινής διοίκησης για το καλό των μετόχων και του επιβατικού κοινού.

Από την μεριά του ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Τζατζάκη για την προσφορά του στο Υπεραστικο Κτελ, τονίζοντας πως θα καταβάλει κάθε προσπαθεία ώστε η νέα διοίκηση να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, μέσα απο την άμεση υλοποίηση άρτιου και ρεαλιστικού πλάνου με όραμα για το μέλλον.

Ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του Βασίλη Τζατζάκη και του Διευθυντή Δημητρίου Τσόλα. Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν : Ως προς το οικονομικο σκέλος – Ανάλυση απο το τεχνοκρατικό επιτελείο του κτελ απαιτήσεων και υποχρεώσεων, αναλύοντας διεξοδικα τα κονδύλια αυτών, ταμειακών διαθεσίμων. Επίσης, εγινε ανάλυση διαφόρων συμβάσεων, προγραμμάτων και άλλων υποχρεώσεων που ειναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστουν απο τη νέα διοίκηση. Τέλος, συζητήθηκαν κάποιες μεταβολές που πρέπει να γίνουν στην κίνηση των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού συμφωνα με τα σημερινά δεδομένα του covid 19.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia