Ο Σωτήρης είναι 24 και πάει το Μ.Κεφαλόβρυσο ένα βήμα παραπέρα!

Μία από τις λιγοστές υποψηφιότητες που έκαναν τη διαφορά στις (όχι και τόσο μακρινές) αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων, ήταν αυτή του 24χρονου Σωτήρη Τσιγάρα, που κατάφερε να κόψει θριαμβευτικά το νήμα στο τοπικό συμβούλιο του Μεγάλου Κεφαλοβρύσου.

Ο Σωτήρης βρέθηκε σήμερα στα καθίσματα του κοινού, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρικκαίων.

Ανήκει στους νεαρότερους κοινοτάρχες των Τρικάλων, εντούτοις δείχνει απαράμιλλη ωριμότητα στον τρόπο που διαχειρίζεται τα καθημερινά ζητήματα του χωριού, γεγονός που αντανακλάται και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους συγχωριανούς, καθώς ακούει ευλαβικά όσα τους προβληματίζουν προκειμένου να βρει μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Από το Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ στην Τοπική Κοινότητα Μεγ. Κεφαλοβρύσου με την ιατρό Ε.Πολύζου και τη βοηθό της.

Στόχος του η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του Μεγάλου Κεφαλοβρύσου καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ όπως μαθαίνουμε το πρώτο έργο που θα φέρει την “υπογραφή” του θα είναι το νέο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα ξεκινήσει το καλοκαίρι! Νέοι άνθρωποι στα κοινά με όραμα και φρέσκες ιδέες!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia