Ο Τεντολούρης Παναγιώτης  επιμένει  «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Τεντολούρης Παναγιώτης  επιμένει  «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Τεντολούρης Παναγιώτης του Γεωργίου κάτοικος Αρματολικού, είναι παντρεμένος με την Αθηνά Τεντολούρη και έχουν δύο παιδιά. Είναι  συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. .

Με πλούσια αυτοδιοικητική πορεία τόσο ως δημοτικός σύμβουλος, όσο και ως Πρόεδρος της Τ. Κ.  Αρματολικού της Δ.Ε. Νεράιδας διανύοντας την δεύτερή του θητεία.

Ο Τεντολούρης Παναγιώτης δήλωσε … «όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, ένα συμπέρασμα έχω βγάλει. Πως η πρόοδος έρχεται μόνο από τους ικανούς. Γι’ αυτό συνεχίζω δυναμικά δίπλα στον Κώστα Μαράβα και το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η άριστη συνεργασία κοινότητας και δήμου, μαζί με την πείρα και την αδιαμφησβήτητη ικανότητα του Δημάρχου, ο καλύτερος συνδυασμός για την προκοπή του τόπου».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «ο Τεντολούρης Παναγιώτης είναι το “αυτοδιοικητικό βιβλίο” του Αρματολικού. Άριστος συνεργάτης, ικανός και υπεύθυνος, δίνει τις επιβεβλημένες λύσεις για το αγαπημένο του χωριό. Ο καθολικός σεβασμός που εισπράττει είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για το άτομό του. Του εύχομαι καλή δύναμη».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia