Ο Τόλης Παπαγεωργίου για την υποψηφιότητα του!

Ένα απλό, καθημερινό παιδί με διάθεση για προσφορά, δίπλα στο συνάνθρωπο αφιλοκερδώς με έντονη εθελοντική δράση, πάντα έτοιμο με το χαμόγελο να εξυπηρετήσει είναι ίσως μερικά από τα χαρακτηριστικά που με αντιπροσωπεύουν. Εργάζομαι από το 2009 στην πόλη των Τρικάλων. και αφουγκραζομαι καθημερινά τις ανάγκες και τα προβλήματα των συμπολιτών μου, κάτι που ίσχυε και πριν ενασχοληθω με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μετά την τιμητική πρόταση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Μητσιουλη, νιώθω ότι ο άνθρωπος αυτός μου έδωσε φτερά να πετάξω και να εκφραστώ μέσα από το συνδυασμό του. Τολμώ να πω ότι είναι ” ο πολιτικός μου πατέρας” αφού εκείνος με ανακάλυψε. Θαυμάζω την αξιοπρέπεια, την τιμιότητα, το ήθος και την ευγενική του παρουσία, αρχές που ταυτίζονται με τις δικές μου αρετές και αξίες.

Τον ευχαριστώ θερμά και δημοσίως για τη δυνατότητα που μου έδωσε να συμπορευτω μαζί του και είναι σίγουρος ότι είμαστε μόλις στην αρχή. Χάρη στο δικό σου όραμα, μεράκι και προοπτική ο Δήμος Τρικκαίων μπορεί να κάνει αλματώδη βήματα ανάπτυξης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia