Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Τρικάλων Βασίλης Δούκας μας συστήνεται!

Ονομάζομαι Δούκας Βασίλης και είμαι υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων (τοπικό) με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα σε αυτές τις εκλογές ,με μόνο σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, όσο κοινότυπο και αν ακούγεται αυτό. Αστυνομικός στο επάγγελμα , το πρώτο πράγμα που έμαθα , είναι να ακούω τα προβλήματα του κόσμου. Να προσπαθώ μαζί με τους συναδέλφους να δώσουμε λύση επιτόπου , σε διάφορα ζητήματα.

Διάλεξα το τοπικό συμβούλιο γιατί είναι ότι πιο άμεσο υπάρχει στους κατοίκους της πόλης , αλλά και των κοντινών συνοικιών των Τρικάλων. Είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και που ζούσα μέχρι πριν από δύο χρόνια. Διάλεξα αυτό τον συνδυασμό , γιατί είδα πραγματική διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Είδα νέους ανθρώπους με όρεξη και όραμα , να εργάζονται συστηματικά για να λύσουν όσα προβλήματα υπήρχαν και για αυτά που υπάρχουν ακόμα, μικρά ή μεγάλα, απλά αλλά και πιο σύνθετα. Ναι δεν λύθηκαν όλα , ούτε έγιναν όλα τέλεια, αλλά ο αγώνας είναι διαρκής .Αυτό που με ενθουσίασε όμως ήταν η αναγνωρισημότητα που έχει λάβει η πόλη μας , μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια , σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια ζώ και εργάζομαι στην Αθήνα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ,όταν μιλάς για τον τόπο καταγωγής σου να βλέπεις μόνο ενθουσιασμό. Όλοι έχουν κάτι καλό να πούνε , είτε για τις ομορφιές τις πόλης μας , είτε για τις καινοτομίες. Όλα τα παραπάνω μου έδωσαν την ώθηση να κατέβω στις εκλογές. Ελπίζω να μου δώσετε τη δυνατότητα να συμβάλω και εγώ σε αυτή τη προσπάθεια.

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1988 και μεγάλωσα στα Τρίκαλα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΑΤΕΙ Λάρισας. Το 2010 προσλήφθηκα στη Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων όπου και εργάστηκα μέχρι την κατάργηση της υπηρεσίας, οπότε και μετατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία. Σήμερα υπηρετώ στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στο Μενίδι. Υπήρξα μέλος του Πανελληνίου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών καθώς και ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ενσωμάτωση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών στις υπάρχουσες κατηγορίες προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia