Πέτρος Σακελλάριος: “Ανάπτυξη χωρίς Μεσοχώρα δεν γίνεται” (φωτ.&video)

Λάβρος κατά του φράγματος της Μεσοχώρας ήταν για ακόμη μια φορά ο Μεσοχωρίτης δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Πέτρος Σακελλάριος, τονίζοντας εμφατικά ότι “…ανάπτυξη χωρίς Μεσοχώρα δεν γίνεται”.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης περιγραφής των μελετητών, ακολούθησε διάλογος με τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.Το λόγο πήρε και ο Πέτρος Σακελλάριος ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του έργου που σβήνει την Μεσοχώρα απο τον χάρτη! …Τα εδάφη τα λάβατε υπόψη; Λάβατε υπόψη οτι εξαφανίζεται όλη η Μεσοχώρα σχεδόν και μένουν τριάντα σπίτια ; Γεωλογικές μελέτες υπάρχουν για την τέταρτη ζώνη που λέτε θα μείνει; Να σας πώ εγώ τι θα γίνει…θα κατακλυστεί η Μεσοχώρα, θα πάρουν αποζημιώσεις, θα μείνουν τριάντα άνθρωποι χωρίς ανάπτυξη…εξαφάνιση της Μεσοχώρας! (Δειτε το video)

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Μεσοχώρας, Σάκη Σακκά, ο οποίος τόνισε: “θα εξαφανιστεί η Μεσοχώρα για να πάρουν ανάπτυξη τα γύρω…για ποία Μεσοχώρα μιλάτε…δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή, τα μερη σαρίζουν..φανταστείτε τι θα γινει αν μπει εκει η λιμνη τι θα γίνει

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia