Παγκόσμια στελέχη της πάλης στον Δήμαρχο Τρικκαίων.

Παγκόσμια στελέχη της πάλης στον Δήμαρχο Τρικκαίων Παγκόσμιας κλάσης προπονητές, αθλητές και πρεσβευτές της πάλης βρίσκονται στα Τρίκαλα επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Στο πλαίσιο του τρίτου διεθνούς προπονητικού camp Meteora Wrestling Academy 2019 που ολοκληρώθηκε σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα, αντιπροσωπεία του διοργανωτή συλλόγου ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ βρέθηκε στο Δημαρχείο Τρικκαίων το μεσημέρι της Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019. Οι κ.κ. Ιωάννης Τζίκας, Αθανασία Κρικώνη, Νίκος Τσιακάρας και Αχιλλέας Λέρας από την οργανωτική επιτροπή, σύστησαν στον κ. Παπαστεργίου:
– τον Αμερικάνο γερουσιαστή από την Tulsa της Oklahoma κ. Markwayne Mullin, πρώην επαγγελματία αθλητή των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (πρόγονος των οποίων θεωρείται το αρχαιοελληνικό ολυμπιακό άθλημα, παγκράτιο).
– τα μέλη της αμερικανικής ομάδας κ. Cheaney Schoefe, Jayce Paridon, Lucas Johnson, Jack Dubach
– τον Ρώσο προπονητή κ. Hadzhimurad Magamedov, χρυσό Ολυμπιονίκη στην Ατλάντα στα 82 κιλά ελευθέρας πάλης, νυν διευθυντή αθλητικού σχολείου της Μόσχας MGFSO για τις Ολυμπιακές Ελπίδες της Ρωσίας
– τη Ρωσίδα προπονήτρια κ. Alyona Kartashova, χρυσή Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο στα 63 κ. στην ελευθέρα πάλη, προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων της Ρωσίας στην πάλη
– τον συνεργάτη – συνοδό κ. Βλαδίμηρο Σιδηρόπουλο, προπονητή στον ΑΟ ΔΙΑΣ – Αχαρνές.


Ο κ. Παπαστεργίου υποδέχθηκε τους παγκοσμίου επιπέδου προπονητές και όλη την αντιπροσωπεία των ΗΠΑ με τις ευχαριστίες για την έλευση, παραμονή και συμμετοχή σοτυς αγώνες στα Τρίκαλα. Τόνισε τη σημασία της πάλης ως ολυμπιακού αθλήματος, με την παράδοση που υπάρχει στα Τρίκαλα και σε αυτόν τον τομέα του αθλητισμού, με πρωτοπόρους και σημαντικούς αθλητές, εκπροσώπους της χώρας σε διεθνείς οργανώσεις και Ολυμπιακούς Αγώνες. Και σημείωσε τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος Τρικκαίων συνολικότερα στον αθλητισμό, όπως φαίνεται από τις συνεχείς παρεμβάσεις και κατασκευές νέων ή υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι εκπρόσωποι των ξένων αντιπροσωπειών, που κόσμησαν με την παρουσία τους τα Τρίκαλα, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων και συνολικά τον Δήμο για τη συνδρομή τους στο 3ο Meteora Wrestling Academy 2019. Κάτι που από μέρους του συλλόγου ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ εκφράστηκε με την απόδοση ενός αναμνηστικού επαίνου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia