ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΛΑΣ: “Πάντα στο πλευρό του Βαλάντη”

Στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια και στον
συνδυασμό “Πύλη ΑΞΙΩΝ” για πρώτη φορά θα βαδίσει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μάη ο Παναγιώτης Τσόλας.
Ο κ. Τσόλας έχει καταγωγή από το Ροπωτό και είναι μόνιμος κάτοικος Πύλης.Παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Ελένη Κολέτσιου και πατέρας ενός παιδιού. Είναι επαγγελματίας αυτοκινητιστής ειδικών βαρέων οχημάτων και χειριστής μηχανημάτων έργου. Από το 1999 μέχρι και σήμερα, εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση, εμπορίας οικοδομικών υλικών και παράλληλα τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται και σε επιχείρηση εμπορίας καυσίμων. Είναι μέλος του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης και ενεργός εθελοντής αιμοδότης. Σαν άτομο τον χαρακτηρίζουν η αγάπη για τον τόπο του, το περιβάλλον, η εργατικότητα και ο εθελοντισμός.
Ο ίδιος αναφέρει: “Δραστηριοποιούμενος επιχειρηματικά στην Πύλη, έχω
διαπιστώσει, ότι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, ανεξάρτητα με το μέγεθος και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της περιοχής. Θεωρώ λοιπόν ανάγκη και υποχρέωσή μου, αλλά και ευθύνη όλων των ενεργών πολιτών, τη συμμετοχή στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής του τόπου μας. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, πρέπει να είναι λοιπόν το έναυσμα και η αφετηρία, για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική αρχή”.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia