Παντοπωλείο “Τσίντζος”. Το αγαπημένο σημείο συνάντησης γεύσεων.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε όλο και μεγαλύτερη στροφή στην γαστρονομική παράδοση γεύσεων, με αποτέλεσμα τα τοπικά προϊόντα να προτιμούνται ιδιαίτερα και τα παντοπωλεία να έχουν την τιμητική τους.

Το παντοπωλείο Τσίντζος στην Πύλη Τρικάλων είναι ένα από τα πιο φιλόξενα και αγαπημένα της περιοχής, το οποίο εδώ και χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του πάντα προς όφελος του καταναλωτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Παναγιώτης Τσίντζος και η Μαρία Μπικοράρου στέκονται φωτεινοί φάροι στο ιστορικό «πέρασμα» προς τα όμορφα ορεινά.

Ο Παναγιώτης Τσίντζος και η Μαρία Μπικοράρου, με αγάπη και μεράκι, έχουν επιλέξει για εσάς στα ράφια του καταστήματος, μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών, ξηρούς καρπούς, γλυκά και παγωτά, είδη πρώτης ανάγκης σπιτιού, παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα.

Με καθημερινό ωράριο από τις 6πμ – 1μμ, το παντοπωλείο Τσίντζος είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους ντόπιους της περιοχής αλλά και τους περαστικούς επισκέπτες του ορεινού όγκου των Τρικάλων, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή μας τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και το καλοκαίρι.

Μία επίσκεψη στο παντοπωλείο Τσίντζος δεν αποτελεί απλώς μια αγορά προμηθειών αλλά πρόκειται για μια φανταστική περιήγηση στους θησαυρούς των πιο εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia