Παπαστεργίου για βρύση: Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία;

Για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην αφαίρεση της βρύσης από την αρχή της Ασκληπιού μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Διάβασα και άκουσα διάφορες ανακρίβειες σχετικά με τη βρύση της Ασκληπιού. Είναι πρόσφατη, κατασκευάστηκε λίγο μετά την κατασκευή του πεζοδρόμου, άρα δεν μιλάμε για καμία παράδοση. Και ούτε ενετάχθη σοβαρά στη ζωή των Τρικάλων, είχε πάντα προβλήματα, δεν είχε νερό, ήταν βουλωμένη, και δημιουργούσε πρόβλημα στην πρόσβαση των απορριμματοφόρων. Άρα, δε νομίζω πως η βρύση ήταν κάποιο σημείο αναφοράς της πόλης, δεν μιλάμε για κάτι ούτε πολύ παλιό ούτε κανένα ιδιαίτερο αρχιτεκτόνημα.

Υπήρξε η προσφορά του ιδρύματος Ζογγολόπουλου για το γλυπτό, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο γλυπτό, και είναι χαρά μας να το τοποθετήσουμε. Δεν ήταν απαίτηση του ιδρύματος η θέση, είχαν προτείνει μια άλλη θέση που εμείς δεν την εγκρίναμε, και αποφασίσαμε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τη θέση αυτή. Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία; Να κάναμε δημοψήφισμα για τη βρύση; Νομίζω ότι η κοινωνία έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia