Παπαστεργίου: «Και με αυτοκίνητα των Δήμων οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον»

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με τη συμμετοχή των Προέδρων ΠΕΔ Ελλάδας, καθώς και το νέο Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ.κ. Μαραβέλια και Σπυρίδωνα.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ΚΕΔΕ και ο κάθε Δήμος στην προσπάθεια να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

«Στέλνουμε με το προσωπικό μας παράδειγμα το μήνυμα της αναγκαιότητας του εμβολιασμού σε κάθε πολίτη, αφού οι Δήμαρχοι σε ποσοστό άνω του 99,3% έχουν ήδη εμβολιασθεί και με τις δύο ή με μια δόση, έχουν νοσήσει και δεν χρειάζεται ακόμη να εμβολιαστούν.

Τώρα θα σταθούμε και πάλι στην πρώτη γραμμή προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στην υλοποίηση του προγράμματος του κατ’ οίκον εμβολιασμού, διαθέτοντας προσωπικό και αυτοκίνητα των Δήμων, ώστε σε συνεργασία με το υγειονομικό προσωπικό των κατά τόπους υγειονομικών αρχών να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όσους δεν μπορούν να μετακινηθούν στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia