Παπαστεργίου: “ο Λάππας έβαλε τις βάσεις για μεγάλα έργα” (video)

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους σημαδεύτηκε από την παραίτηση του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων, Χρήστου Λάππα και την συγκινητική τοποθέτηση του νυν Δημάρχου Τρικκαίων για το ήθος και τα σημαντικά έργα που υλοποίησε στα Τρίκαλα. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του Δημήτρη Παπαστεργιου, ότι τον περιέβαλε με πατρική πολιτική αγάπη, αγάπη για τα Τρίκαλα!

Με τον Χρήστο Λάππα είμαστε αυτό που λένε… πολιτικοί αντίπαλοι. Ήταν ο προκάτοχός μου. Βρεθήκαμε απέναντι στις εκλογές του 2014 αλλά και σε αυτές του 2019, όπου κατέβηκε συμβολικά ως Δημοτικός Σύμβουλος. Σήμερα κατέθεσε επιστολή παραίτησης, αφού θεώρησε πως 18 χρόνια στα κοινά, ήταν αρκετά.
Δεν θα αναφερθώ τόσο στην περίοδο της Δημαρχίας του, όπου ομολογουμένως το “πάλεψε” και έβαλε τις βάσεις για σημαντικά έργα στα Τρίκαλα. Θα σταθώ στην περίοδο που ήταν αντιπολίτευση.
Δεν ξέρω αν η προηγούμενη πενταετία μας στο Δήμο χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη και δημιουργική, αλλά η οποία επιτυχία θα πρέπει να πιστωθεί και στην υπεύθυνη αντιπολίτευση της ομάδας του Χρήστου. Δεν έκανε ποτέ αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, δεν κόλλησε ποτέ θέμα, απλά για να μας δημιουργήσει πρόβλημα.
Πραγματικά κάποιες φορές ένιωσα ότι με περιέβαλε με πατρική πολιτική αγάπη, αγάπη για τα Τρίκαλα και τα κοινά.
Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia