Παππούς 100 ετών έκανε rapid test στη Φαρκαδόνα

Ο κ.Θεμιστοκλής Σκύφτας είναι 100 ετών και ένας από τους γηραιότερους συνδημότες μας ο οποίος έσπευσε σήμερα να πραγματοποιήσει το τεστ για τον κορονοϊό

Πριν από λίγους μήνες συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής. Η ηλικία του ανέρχεται στα 100 έτη, αλλά όπως σημειώνει αισθάνεται νέος και θέλει να χαρεί τη ζωή. Ο Θεμιστοκλής Σκύφτας από την Φαρκαδόνα, το πρωί της Τετάρτης, έσπευσε από τους πρώτους στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας να πραγματοποιήσει το ράπιντ τεστ για τον κορονοϊό.

Οι νοσηλευτές που συμμετείχαν στην δειγματοληψία δεν έκρυβαν την έκπληξή τους, από τον ηλικιωμένο κάτοικο της Φαρκαδόνας, που παρά την ηλικία του έσπευσε να πραγματοποιήσει το τεστ. Ο ίδιος μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» συνέστησε σε όλο το κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, να τηρεί τα μέτρα, αλλά και να προφυλαχτεί μέσω του εμβολίου.

Αν και ο ίδιος δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη το εμβόλιο συγκινεί κάποια στιγμή θα το κάνω κι εγώ, φυσικά όταν θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο στη Φαρκαδόνας λέει για να συμπληρώσει προκαλώντας σε όλους μας ρίγη συγκίνησης.

«Εγώ παιδί μου έζησα και μακάρι ας πάρουν τα χρόνια μου όλοι οι συγχωριανοί μου. Το εμβόλιο το δικό μου, ας το χρησιμοποιήσει κάποιος νεότερος για να σωθεί, να χαρεί τη ζωή και να πάρει τα χρόνια μου».

Λόγια που πραγματικά μας συγκινούν και μας γεμίζουν ελπίδα για την ζωή που πρέπει να προστατεύσουμε. Για τη ζωή που έχουμε όλοι μπροστά μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia