“Παράσταση νίκης ήδη από το… καλημέρα της προεκλογικής περιόδου για τον Θανάση Λιούτα”

Η δυναμική του Θανάση Λιούτα επιβεβαιώθηκε ήδη από τις πρώτες ημέρες του επίσημου προεκλογικού αγώνα. Η αποδοχή της υποψηφιότητάς του είναι ευρεία και δυνατή. Οι κάτοικοι των χωριών, τα οποία επισκέφθηκε, τον υποδέχονται με ζεστασιά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι είναι αυτός που μπορεί να τους εκφράσει γνήσια. Ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει πράξεις για το καλό του Νομού. 

Στις αρχές της εβδομάδας, η επίσημη  ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, βρήκε τον Θανάση Λιούτα σε επισκέψεις στα χωριά της δημοτικής ενότητας Τυμφαίων. Οι κάτοικοι των χωριών με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν τον κ. Λιούτα και με μεγάλο ενθουσιασμό ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλό αγώνα σε έναν νέο, μη συμβατικό πολιτικό, που μπορεί και είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πολλά.

Ο κ. Λιούτας στη συνέχεια της βδομάδας επισκέφτηκε πολλά ορεινά του Δήμου Μετεώρων, στα οποία είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους για τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα, αλλά και για την καλύτερη ημέρα, που με δύναμη έρχεται, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Το Σάββατο το πρωί, ο Θανάσης Λιούτας είχε δώσει ραντεβού με νέες και νέους, στο κέντρο της πόλης μας, στο Θεατράκι του Ληθαίου. Εκεί, τους αφηγήθηκε τη δική του προσωπική του ιστορία, μια ιστορία με την οποία τους εξήγησε ότι με καθαρούς στόχους, θάρρος, πείσμα και προσήλωση στις αξίες μας, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Θανάσης Λιούτας παρευρέθηκε στην κορύφωση των εκδηλώσεων του 35ου  Πανελληνίου Ανταμώματος Βλάχων.”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia