Παραίτηση Αχιλλέα Μισυρλή με αιχμές για πολιτικά “καπελώματα”

Ηταν γνωστή η δυσαρέσκεια του Υποψηφίου Περιφερειακού συμβούλου Αχιλλέα Μισυρλή, η οποία εν πολλοίς οφείλεται στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξης Η Θεσσαλία στην καρδιά μας του Νίκου Τσιλιμίγκα. Ο πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων στην επιστολή παραίτησης του, στηλιτεύει πολιτικές αντιλήψεις παλαιοτέρων ετών, που καπέλωσαν υποψηφίους που προαναγγελθηκαν πριν την επίσημη ανακοίνωση όλου του ψηφοδελτίου.

Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης του Αχιλλέα Μισυρλή, υπογραμμίζονται τα εξής:

«Υποβάλω την παραίτησή μου από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην καρδιάμας» του Ν. Τσιλιμίγκα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γιατρό Ν. Τσιλιμίγκα για την επιλογή του στο πρόσωπό μου, αλλά οι αξίες μου, οι αρχές μου και τα πιστεύω μου με αναγκάζουν να αποχωρήσω από το ψηφοδέλτιο.  Δυστυχώς η συγκρότηση του ψηφοδελτίου με θέτει να συνυπάρχω με ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών αξιών που επηρεάζονται από πολιτικές αντιλήψεις και νοοτροπίες παλαιοτέρων ετών.  Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις στην επιλογή υποψηφίων με αποτέλεσμα «καπελώματα» άλλων που προαναγγέλθηκαν πριν την επίσημη ανακοίνωση όλου του ψηφοδελτίου και χωρίς τη γνώση και συναίνεση των υποψηφίων.

Πορεύομαι πάντα με επιλογές ευθύνης, προσφοράς στους συμπολίτες μου, συνέπεια απέναντι στις αρχές μου και εντιμότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκλογικές μου μάχες και να τους δηλώσω ότι παραιτούμαι αλλά δεν αποσύρομαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Μετά τιμής

Αχιλλέας Μισυρλής

Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων

Πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαιων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia