Παραδόθηκε εξωτερικός απινιδωτής στον Άγιο Βησσαρίωνα – Η καρδιά της Πύλης χτυπά δυνατά (Βίντεο)

Με επιτυχία και αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4/9/2022, η τελετή παράδοσης εξωτερικού απινιδωτή στο Κοινοτικό Ιατρείο Αγίου Βησσαρίωνα στον δήμο Πύλης.

Το πολύτιμο δώρο ζωής πρόσφερε η EUGMC – ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΙΚΕ και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι ευχαρίστησαν θερμά την εταιρεία για την ευγενική δωρεά και αναφέρθηκαν στην αξία του απινιδωτή που μπορεί να σώσει ζωές από εμφραγματα και ανακοπές.

Την ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Η καρδιά της Πύλης χτυπά δυνατά» διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Πύλης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα και τον Δήμο Πύλης.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη ΚΑΡΠΑ και χρήσης του απινιδωτή από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλιας, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Γιάννη Γούλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας, οι αντιδήμαρχοι Χαρά Καλιώρα και Γιώργος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Αναγνώστου, Εφη Μπλατζώνη, Βαγγέλης Κουτής, Θέμης Ζάχος, Δημήτρης Μάντζιος, Περικλής Μητρονάτσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ Αγίου Βησσαρίωνα Αντώνιος Πατσιαούρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Ηλίας Τσιαούσης, ο διοικητης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, ο διεθυντής του Κ.Υ. Πύλης Γιάννης Κουσονάσιος και ο Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων Χρήστος Ζαραμπούκας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia