Παρεμβάσεις ουσίας στο Λογγάκι από τον Δήμο Τρικκαίων

Τα έργα στα χωριά συνεχίζει ο Δήμος Τρικκαίων. Στόχος, η βελτίωση της καθημερινότητας και η υλοποίηση παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν τη ζωή των κατοίκων. Στο Λογγάκι, ο Δήμος Τρικκαίων προέβη σε 3 διαφορετικού τύπου παρεμβάσεις.
Η πρώτη, η μετατροπή του πρώην 26ου Νηπιαγωγείου, σε βρεφικό σταθμό. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αποσυμφορήσει τους βρεφικούς σταθμούς στα Τρίκαλα, θα ονομάζεται «Το κίτρινο Μπαλόνι» και θα έχει δυναμικότητα 11 βρεφών.
Η δεύτερη, η αλλαγή της στέγης στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λογγακίου, προκειμένου να είναι το κτήριο πιο ασφαλές και να χρησιμοποιείται για περισσότερες εκδηλώσεις από τους κατοίκους και τον Σύλλογο.
Η τρίτη, αναγκαία ασφαλτόστρωση σε παρακείμενη περιοχή, προκειμένου η είσοδος και έξοδος στο χωριό να γίνεται χωρίς προβλήματα.
«Κινούμαστε πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και προσπαθούμε το συντομότερο δυνατό να δίνουμε λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, που τόνισε πως οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και σε άλλα χωριά του Δήμου, αφού «η περιφέρεια του Δήμου μας είναι πάντα σε προτεραιότητα».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia