Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στα Τρίκαλα.

Προηγήθηκε ομιλία απο τον γραμματέα της ΤΕ ΚΚΕ Τρικάλων Σωτήρη Σωτηρόπουλο, ο οποίος κάλεσε όλους αυτούς που πληρώνουν ακριβά την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρουν τη θέση τους, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και να του δώσουν μεγάλη δύναμη στις εκλογές.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Τρικαλων:

1.  Καΐκης Γεώργιος του Ευαγγέλου, 60 ετών , καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ . Δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων από το 2002 , επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Τρικκαίων από το 2006 . Υπήρξε Πρωταθλητής στίβου στους δρόμους ταχύτητας με το Γυμναστικό Σύλλογο  Τρικάλων,  Βαλκανιονίκης στίβου με την Εθνική Ομάδα  , μέλος της Εθνικής Ομάδας για μια 10ετία  με συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς αγώνες. .

 2.  Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη, 64 ετών,  δικηγόρος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, πρώην βουλευτής Τρικάλων (εξελέγη στις εκλογές του 1996 , του 2007 και του Μάη 2012).

3.  Καπέτη Γεωργία του Παντελή, 36 ετών,  εκπαιδευτικός – φιλόλογος. Απόφοιτη  του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.,  μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θεσσαλίας (της  Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας -ΟΙΕΛΕ).

4. Λιατίφης Γεώργιος  του Δημητρίου , 40 ετών, Μηχανολόγος – Μηχανικός . Πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη ΦΑΓΕ,  Μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών & της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων .

5.  Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάου, 44 ετών , μηχανολόγος μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας , απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.. Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων. Μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Θεσσαλίας  

6.  Στάμου Έφη του Ελευθερίου, 49 ετών, Δικηγόρος αυτοαπασχολούμενη  ,απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου  Τρικάλων, δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό  κίνημα ως μέλος ΔΣ Συλλόγων Γονέων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia