Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα το βιβλίο του Θανάση Λάλα για τον Ανδρέα Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους Τρικαλινών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Λάλα, με τίτλο Ανδρέας Παπανδρέου “Δεν μετανιώνω για ό,τι κι αν έζησα, γι’ αυτό αποφασίζω να σ’ τα διηγηθώ”. 1500 ερωτήματα στο δωμάτιο της εξουσίας. 100+6 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγων.  Ένας Άλλος Αντρέας!

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ενώ για το βιβλίο μίλησαν στην συνέχεια οι Γιάννης Ζιάγκας, Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και ο ίδιος ο συγγραφέας Θανάσης Λάλας που στο τέλος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις και υπέγραψε πολλά βιβλία.

Ο αναγνώστης θα βρει όχι μόνο απαντήσεις σε 1.500 απροσδόκητα ερωτήματα, αλλά και 100+6 αυτοβιογραφικά διηγήματα διαλόγων, 35 σπάνιες εικόνες του «άλλου Ανδρέα», καθώς και ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ με αφηγήσεις του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου από το αρχείο του Θανάση Λάλα.

Στην παρουσίαση παρέστησαν, επίσης, οι Γιώργος Οικονόμου, Γιώργος Ηλιάδης, Γιάννης Τριγώνης, Θανάσης Τσιάρας, Μιχάλης Ταμήλος, Λώρεν Κασσοπούλου και ο πρώην νομάρχης Στέφανος Πατραμάνης. Την εκδήλωση ανέλαβε το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia