Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Κώστα Μιχαλάκη (εικόνες)

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο θερινό κινηματογράφο του Μύλου Ματσόπουλου, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα εκπαιδευτικού Κώστα Μιχαλάκη με τίτλο “Τα πάθη των Εβραίων” του Γιώργου Κοτζιούλα.

Την επιτυχημένη εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας και προλογίζοντας ο Κώστας Μιχαλάκης, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων και πρόεδρος του ΔΣ του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, η εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων Αθανασία Τσιοτινού και η ηθοποιός – θεατροπαιδαγωγός Αντονέλλα Χήρα.

Οι ομιλητές μοιράστηκαν με το κοινό τις σκέψεις τους για για το βιβλίο του Κώστα Μιχαλάκη για το μονόπρακτο “Τα πάθη των Εβραίων” του Γιώργου Κοτζιούλα.

Tο μικρό αυτό πόνημα προσπαθεί να συμβάλλει στην μελέτη της ιστορίας των Ελλήνων Εβραίων στην διάρκεια της κατοχής και πώς η ευαίσθητη ματιά του Γιώργου Κοτζιούλα την συνέλαβε και προσπάθησε να την κοινοποιήσει στο δύσκολο, όσο και παρθένο, κοινό των ανταρτών και των ελεύθερων χωριών της Ηπείρου το 1944.

 Η βιβλιοπαρουσίαση διοργανώθηκε από τις εκδόσεις ΕΠΕΚΕΙΝΑ με την υποστήριξη του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia