Πασχαλινή δωρεά αγάπης απο τον Ε.Ε.Σ Τρικάλων.

Διανομή αγάπης σήμερα, πρωί Μεγάλης Τρίτης, από τη νεοεκλεγείσα διοίκηση και τους αξιόλογους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, προς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Χάρη στο σημαντικό έργο του παραρτήματος Τρικαλων, πάνω από 150 συνάνθρωποι μας θα χαρούν τις άγιες ημέρες του Πασχα, έχοντας στο σπίτι τους όλα τα απαραίτητα υλικά πρώτης ανάγκης, τα οποία διενειμαν με μεγάλη ικανοποίηση, οι εθελοντές που παραμένουν αφοσιωμενοι στο ανθρωπιστικό έργο, στηρίζοντας κάθε ευάλωτη ομάδα του πλυθησμού.

Κάθε δικαιούχος (όλοι τους εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Ε.Ε.Σ) παρέλαβε (4) τέσσερις σακούλες με ξηρά τροφή, κρεατικά, απορρυπαντικά και αλεύρι.(είδη υγιεινής, τυροκομικά, τσουρέκια, ζυμαρικά, λουκάνικα, λάδι, αναψυκτικά κ.α, όλα προσφορές τοπικών επιχειρήσεων που παραδοσιακά ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για ανθρωπιστική αλληλεγγύη).

Παρόντες στη διανομή αγάπης τα μέλη του Δοικητικού Συμβουλιου: Βανέσα Μηλιώνη, Μιχάλης Μαγειρίας, Έλλη Τσιρογιάννη και Γεράσιμος Αποστόλου.

Άπαντες ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν και σ’αυτη την εκστρατεία ανθρωπιάς, ώστε το πνεύμα των ημερών να συμπορευθεί με την αγάπη της Τρικαλινής κοινωνίας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia