Παύλος Μαρινάκης από Τρίκαλα: «Η Ελλάδα αλλάζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι» (βίντεο)

Σε ενθουσιώδες κλίμα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνάντηση του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη με τα μέλη της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Τρικάλων.

Συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Στέλιο Κοντιδάκη, ο κ.Μαρινάκης πέρασε το κατώφλι των γραφείων της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από αρκετά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Ο κ.Μαρινάκης μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την ανανέωση σε πρόσωπα στην πολιτική αλλά και στη λογική που διέπει την πολιτική και την καθημερινότητα ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε νέους που επιθυμούν να γυρίσουν στον τόπο τους.

Μίλησε για το διπλό σκοπό της σημερινής επίσκεψης που είναι αφενός η προβολή του κυβερνητικού έργου σε κεντρικό επίπεδο αφετέρου η ανάδειξη του έργου που παράχθηκε σε διάστημα 2,5 ετών στο νομό Τρικάλων, με αιχμή του δόρατος τον Ε-65, το υδροηλεκτρικό έργο στη Μεσοχώρα και την υπογειοποίηση δικτύων 250χλμ που θα βοηθήσει τους αγρότες της περιοχής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia