Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: παράταση εγγραφών μέχρι και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου

Hot News

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες για την εγγραφή των μαθητών/τριών στις 83 υπό πλήρωση θέσεις (43 κορίτσια, 40 αγόρια) στην Α΄ τάξη του Πειραματικού Λυκείου Τρικάλων μπορούν να υποβάλουν αίτηση ως εξής: 

Α) να προσέλθουν και οι δύο γονείς  στη Γραμματεία του   4ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Τρικάλων- Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης από 8.30 π. μ έως 13.30,  όπου θα συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση υπόδειγμα της οποίας υπάρχει και στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://4lyk-trikal.tri.sch.gr/autosch/joomla15/ 

Β)  ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά και οι δύο γονείς/κηδεμόνες στο e-mail του Σχολείου: mail@4lyk-trikal.tri.sch.gr  την Υπεύθυνη Δήλωση που εκδίδεται μέσω της ψηφιακή πύλης gov.gr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses  

όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί το παρακάτω κείμενο: 

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας ………………………………………………<Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> για την εισαγωγή στην Α τάξη του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»”

Τηλέφωνα επικοινωνίας :  24310-22403,  24310-22060

Επισημαίνεται ότι το ωρολόγιο και αναλυτικό πρόγραμμα των Πειραματικών  Γενικών Λυκείων είναι κοινό με αυτό των υπολοίπων  Γενικών Λυκείων της χώρας. Η συμμετοχή των μαθητών σε ομίλους, δράσεις, δραστηριότητες είναι προαιρετική. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και προσφέρεται η δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Τέλος, για τη διευκόλυνση των μαθητών και μαθητριών, που φοιτούν στο Πειραματικό Λύκειο, η μετακίνηση πραγματοποιείται δωρεάν από  όλα τα σημεία της πόλης και του νομού Τρικάλων.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβούν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 (άρθρο 8 Ν.1599/1986)

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)

ΠΡΟΣ(1):4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»
Ο – Η Όνομα:Επώνυμο:
Όνομα και Επώνυμο Πατέρα: 
Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:
Ημερομηνία γέννησης(2)
Τόπος Γέννησης:
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:Τηλ:
Τόπος Κατοικίας:Οδός:Αριθ:ΤΚ:
Αρ. Τηλεομοιοτύπου (Fax):Δ/νση Ηλεκτρ. Ταχυδρομείου(Εmail):


Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι : 

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας ……………………………………………… στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»”

Ημερομηνία:    ……  /   ….  /2021

Ο – Η Δηλ.

(1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση.

(2) Αναγράφεται ολογράφως. 

(3) «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.

(4) Σε περίπτωση ανεπάρκειας χώρου η δήλωση συνεχίζεται στην πίσω όψη της και υπογράφεται από τον ή την δηλούντα δηλούσα.  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia