Περτούλι, Γαρδίκι, Άγιο Βησσαρίωνα και Πιαλεία ο Βαλάντης Τσιούτσιας την ημέρα της Πρωτομαγιάς

Από τα ορεινά… στα πεδινά πέρασε την ημέρα της Πρωτομαγιάς ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, Βαλάντης Τσιούτσιας. Συνοδευόμενος πάντα από τη σύζυγό του, τις κόρες του μα και στενούς συνεργάτες της ομάδας του ο κ. Τσιούτσιας επισκέφθηκε το Περτούλι και το εξωκλήσι των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Παλαιοχωρίου Γαρδικίου (στην Γέφυρα Αλεξίου) όπου πανηγύριζε ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ενώ τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιούτσιας μετέβη στην Λίμνη του Αγίου Βησσαρίωνα όπου πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι επέλεξαν να περάσουν αυτή τη μέρα ψήνοντας και διασκεδάζοντας δίπλα στην όμορφη Λιμνούλα.

Έπειτα ο Υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά την Πιαλεία, όπου κι εκεί στο πανέμορφο παρκάκι του Ασκληπιού, αρκετοί ντόπιοι πέρασαν την ημέρα της Πρωτομαγιάς με φαγοπότι, μουσική και χορό.  Το κλίμα υποδοχής για τον Υποψήφιο Δήμαρχο, τόσο στον ορεινό όγκο όσο και στις πεδινές περιοχές, ήταν ιδιαίτερα θερμό με τις καλύτερες και πιο ζεστές ευχές για συνέχιση του καλού αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών που σε λίγες ημέρες πλησιάζουν.

Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από το θερμό κλίμα, μα και τα θετικά μηνύματα που εισέπραξε σήμερα, ευχήθηκε σε όλους Καλό Μήνα και καλή Πρωτομαγιά, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για ένα καλύτερο αύριο. Η Πρωτομαγιά θα μας φέρνει την άνοιξη τόσο στην καρδιά μας όσο και στην καθημερινότητά μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia