Πλήθος κόσμου στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και σε κλίμα χαράς έγιναν το βράδυ του Σαββάτου τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Παναγίας Οδηγήτριας και του Αγίου Χριστοφόρου στις εγκαταστάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων στην Μπαλκούρα.

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον πρωτοσύγκελο Αλέξιο Κανίνα και ιερείς της πόλης τέλεσε την Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου της Παναγίας Οδηγήτριας και του Αγίου Χριστοφόρου, το οποίο ανέγειρε σε δύσκολους καιρούς η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Εκπρόσωποι αρχών και φορέων της πόλης και πλήθος πιστών παρακολούθησαν με κατάνυξη τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων και τον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Δημήτρης Ιωάννου ευχαρίστησε εγκαρδίως του φορείς της πόλης για την αγαστή συνεργασία και τονισε οτι το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων προχώρα στο μέλλον με δυναμισμό. Επίσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ Μιχάλη Σακελλαρίου για την παρουσία του.

Μετά το πέρας του Εσπερινού προσφέρθηκε παραδοσιακή φιλοξενία για όλους τους πιστούς. Δείτε φωτογραφίες από την κατανυκτική ατμόσφαιρα στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia