Site icon trikalafocus.gr

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της συνοικίας Αγίας Τριάδας [εικόνες&video]

Σε ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιηθηκε σήμερα η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου της συνοικίας Αγίας Τριάδας Τρικάλων στο ομώνυμο εκκλησάκι της περιοχής.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε αρκετός κόσμος και κυρίως κάτοικοι της περιοχής, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρούλα Μπαλατσούκα.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος Κανίνας, ο οποίος ευχήθηκε εγκαρδίως καλή και ευλογημένη η νέα χρονιά μεταφέροντας τις ευχές και ευλογίες  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιπρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ντίνα Δήμα, ο Χρήστος Γκαραγκούνης από τον εμπορικό κόσμο των Τρικάλων, η Φρύνη Γιαννούλη απο το Σύλλογο Ηπειρωτών Ν.Τρικάλων. ο πρώην αντιδήμαρχος Μπάμπης Δεληλιγκας και ο γνωστός χοροδιδάσκαλος Θανάσης Παπαγεωργίου.

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε η ορχήστρα του Γιώργου Γιαννούλα, στήνοντας ένα υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι για τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της ιστορικής συνοικίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου της συνοικίας Αγίας Τριάδας Τρικάλων ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, όλους τους κατοίκους, τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, τους δωρητές για το πανέμορφο εκκλησάκι καθώς και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Αναστάσιο Αργυρόπουλο, που προσέφερε σημαντική ποσότητα κρεατικών για το ψήσιμο.

Exit mobile version