Πολυκοσμία και πλούσιο κέφι στην πίτα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Άκρως επιτυχημένη υπήρξε η πρώτη εκδήλωση του 2020 για το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Συλλόγου και συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία της βασιλόπιτας με τις ευχές της τοπικής εκκλησίας για υγεία και ευτυχία, όπως επίσης για ακόμη περισσότερες κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις από την διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου.

Τις ευχές προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δεβόρα Οικονομούλα. Ευχήθηκε ο καινούργιος χρόνος να φέρει ευτυχία και αγάπη σε όλο τον κόσμο, χαρές και ταυτόχρονα υγεία.

«Αγαπητά μέλη, εκλεκτοί φίλοι του Συλλόγου μας, για άλλη μια χρονιά είμαστε εδώ να κόψουμε την πίτα μας να ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε. 

«Το 2020 να είναι δημιουργικό και να μας ταξιδέψει στους κόσμους που έχουμε ονειρευτεί, να πραγματοποιήσει τους στόχους μας για νέες δραστηριότητες, πολιτιστικές και κοινωνικές, με αρωγούς όλους εσάς που είστε μαζί μας, όλους σας που στηρίζετε το έργο μας.», τόνισε απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους η κα Οικονομούλα.

Στην εκδήλωση μουσική νότα έδωσε η ορχήστρα του Νίκου Τζουκόπουλου και του Δημήτρη Καρακώστα που προσέφεραν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που πραγματικά ξεσήκωσε τον κόσμο. Λίγο πριν χορευτικά σύνολα του Συλλόγου Γυναικών αλλά και του Κέντρου Χορού Τρίκκη του Βασίλη Γαλάνη, παρουσίασαν χορούς της Θεσσαλίας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν φορείς του νομού μας και της ευρύτερης περιοχής μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων κ.κ. Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Δήμητρα Νάτσινα, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Στεργίου-Μπότη και Βαγγέλης Κοσμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, Κώστας Κοκκινίδης, Γιάννης Μέμηλας, Δέσποινα Καπνουτζή – Σπήλιου και Νάνσυ Γεωργίου – Χαλβατζά, ο πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Θάνος Κούτσικος και ο πρόεδρος της κοινότητας Κεραμιδίου κ. Βασίλης Θεοδώρου κ.α.

Τέλος η κα Οικονομούλα ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνδράμουν στο έργο του Συλλόγου και ιδιαίτερα τους Κώστα Βασιλειάδη για τις λογιστικές υπηρεσίες που παρέχει στο Σύλλογο, την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE», την κα Βέρα Γαλατσίδη, την Φωτεινή Νεοφώτιστου, τον Θεόδωρο Αλεξίου, χοροδιδάσκαλο, την Αφροδίτη Χαχοπούλου, γυμνάστρια, τον ΣΟΑΤ, καθώς κι όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, τον κ. Νίκο Σαλέπη, τον κ. Βάϊο Γκαγκά και το κατάστημα Foto Zoom στη Φαρκαδόνα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia