Πορεύονται μαζί Θεόδωρος Χήρας και Παναγιώτης Λέφας

«Η ένταξη του Παναγιώτη Λέφα στις τάξεις του συνδυασμού μας, ενός έμπειρου και χαρισματικού αυτοδιοικητικού, προσδίδει επιπλέον δυναμική στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Λέφας

Ο Παναγιώτης  Λέφας είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας και ασχολείται από έτη πολλά με τα κοινά. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μοσχοφύτου επί σειρά ετών και, όταν εφαρμόστηκε το Σχέδιο «Καποδίστριας» το 1998 και ιδρύθηκε ο Δήμος Πινδαίων, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και υπήρξε Αντιδήμαρχος κατά την περίοδο 1999 – 2010.

Με τη διοικητική διαίρεση του Σχεδίου Καλλικράτη το 2011 ο Δήμος Πινδαίων εντάχθηκε στο νέο διευρυμένο Δήμο Πύλης, όπου εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Εποπτείας Θεμάτων Κοινωνικής Προστασίας – Πρόνοιας και Αλληλεγγύης ως το 2014.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα στην οποία κατήλθε ως υποψήφιος και είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πύλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia