Πράξη δωρεάς προς τον συνάνθρωπο από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 06/07/21 από τις 9:00 π.μ έως 13:00 μ.μ στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων επί της Βασιλείου Τσιτσάνη 31  (Ισόγειο).

Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας και οι αιμοδότες θα εξετάζονται από γιατρό που συμμετέχει στην αιμοδοσία, ο οποίος θα κάνει έλεγχο αιματοκρίτη και θα λαμβάνει το απαραίτητο ιστορικό τους και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης Covid 19.

Καλούμε  όλους τους συναδέλφους και όσους θέλουν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την ευγενική πράξη ανθρωπιάς, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές, να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Καλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους να παροτρύνουν και τα μέλη των οικογενειών τους να προσέλθουν στην αιμοδοσία (ενήλικα τέκνα, την/τον σύζυγο), ώστε να στηρίξουμε επιπλέον την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας, αποκτώντας και κάρτα μέλους. Στηρίζοντας το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας ενισχύουμε την τράπεζα αίματος μας.

Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται.

Δίνεις αίμα, σώζεις ζωές!

Πληροφορίες στο email: sypetrikalon@gmail.com  τηλ. επικ. 6945151813

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia