Site icon trikalafocus.gr

Προληπτικές εξετάσεις στο 303 ΠΕΒ (ΛΑΡΙΣΑ)

Την  Πέμπτη 10 Δεκ 2020 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού) επισκέφθηκε το 303 ΠΕΒ, προκειμένου να υποβάλλει προσωπικό του Εργοστασίου σε δειγματοληπτικό έλεγχο για COVID-19.

Συνολικά έγιναν λήψεις σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 59 ατόμων (Πολιτικό & Στρατιωτικό Προσωπικό και Στρατεύσιμοι Οπλίτες), με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και  όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Η χθεσινή δράση αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης προηγούμενης που πραγματοποιήθηκε την 19 Νοε. 20, καθώς το Εργοστάσιο έχει πλέον ενταχθεί στον προγραμματισμό επισκέψεων – ελέγχων των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον ΕΟΔΥ για την ένταξη του Εργοστασίου στον προγραμματισμό επισκέψεων, με ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Ιατρό και  επικεφαλής των ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού Θεσσαλίας κ. Ράνια Πινακά καθώς και τη Νοσηλεύτρια κ. Φιτσοπούλου Ξανθή για την άριστη συνεργασία με το Προεδρείο του Συλλόγου μας..  

Συγχαρητήρια εκφράζονται επίσης και προς το προσωπικό της Κινητής Μονάδας, για την υψηλή του κατάρτιση και την άριστη επαγγελματική του συμπεριφορά.

Exit mobile version