Προσφορά αγάπης από μαθητές και γονείς του Νηπιαγωγείου Φλαμουλίου

Αν κάποιος έχει ευαισθησία, αυτά είναι τα παιδιά. Έτσι λοιπόν και τα παιδιά του Μονοθέσιου Νηπιαγωγείου Φλαμουλίου, με την παρότρυνση της Νηπιαγωγού κας Άννας Χηνοπούλου και την πολύτιμη συνεργασία των γονιών τους, θέλησαν να συνεισφέρουν ως παιδιά, στα παιδιά που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία της πόλης μας, από το Δαμάσι Ελασσόνας.


Συγκέντρωσαν λοιπόν σε ένα κουτί, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, μπλοκ ζωγραφικής και χρώματα και τα παρέδωσαν στους υπεύθυνους των φιλοξενούμενων, με σκοπό, να απασχοληθούν όσο πιο ευχάριστα γίνεται τα 25 περίπου παιδιά που έχουν έρθει στα Τρίκαλα. Άλλο παιδί έφερε ένα δικό του παιχνίδι, άλλο πήγε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και όλα μαζί προσέφεραν στα συνομήλικα παιδιά τους, ότι τα ίδια θα ήθελαν, σε αντίστοιχη περίπτωση.
Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε συνεννόηση, ούτως ώστε να προσφερθούν και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, αλλά επειδή στην παρούσα φάση οι ανάγκες καλύπτονται από φορείς και δομές, επιλέχθηκε η εθελοντική αυτή κίνηση από παιδιά προς παιδιά. Γιατί όσο μικρά κι αν είναι τα παιδιά, μπορούν να κάνουν μεγάλες πράξεις!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia