Προσφορές και δώρα από το “οπλοστάσιο” ομορφιάς της φύσης στο naturespot.gr

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://naturespot.gr/ (φαρμακείο της φύσης) δημιουργήσαμε τις πιο φυσικές προτάσεις ομορφιάς και περιποίησης σε τιμές προσιτές με ασυναγώνιστα δώρα!

Ενυδατική αντιρυτιδική κρέμα με χαβιάρι και υαλουρινικο, βαθιά ενυδατωση και λείανση των ρυτίδων, λαμψη που διαρκεί!! Δώρο μια κρέμα ματιών!!

Πλήρης σειρά προϊόντων περιποίησης από φρέσκο Βιολογικό γάλα Γαϊδούρας (FARMA METSOVOU)

Ο έμπειρος ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός και μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας κ.Βασίλης Τσιούτσιας, (ιδιοκτήτης του naturespot.gr) μας εξηγεί τα οφέλη του συγκεκριμένου γάλακτος, το οποίο απευθύνεται όχι μόνο σε ενήλικες αλλά και σε νεογνά! Το φημισμένο γάλα γαϊδούρας ήταν γνωστό από τα αρχαία χρόνια καθώς ο Ιπποκράτης το συνιστούσε ως πόσιμο φυσικό φάρμακο για την καταπολέμηση συγκεκριμένων παθήσεων, όπως και η Κλεοπάτρα, η οποία το χρησιμοποιούσε στο μπάνιο της για την σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος. Ιστορικές πηγές αναφέρουν τη χρήση του από τους Ρωμαίους ως πολυτελές ποτό αλλά και ως αντιγηραντικό καλλυντικό. Επίσης φαίνεται πως το ονόγαλα δρούσε κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα στην αντιμετώπιση του κοκκύτη στα νεαρά άτομα. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η αξία του γάλακτος γαϊδούρας στη διατροφή των βρεφών καθώς αντικαθιστά επάξια το μητρικό γάλα και ξεχωρίζει για την μη αλλεργιογόνο δράση του, εν αντιθέσει με το αγελαδινό, το οποίο ευθύνεται για αλλεργίες σε αρκετά νεογνά. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα, λακτόζη και ιχνοστοιχεία, προσφέρει μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή στα βρέφη.

Στους ηλικιωμένους αποτελεί σημαντικό συστατικό για τη διατροφή τους καθώς λειτουργεί ως προβιοτικό με εξαιρετικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες , ιδιαίτερα όταν το αμυντικό τους σύστημα έχει εξασθενήσει. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, σύμπλεγμα Β και Dαντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και μεταλλικά στοιχεία, συντελεί στη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος, αποτελώντας τον ιδανικό σύμμαχο στην αντιγήρανση, προσφέροντας ταυτόχρονα βαθιά σύσφιξη και ενυδάτωση. Οι κρέμες που είναι κατασκευασμένες από γάλα γαϊδούρας βοηθούν στην καταπολέμηση των αυτοάνοσων δερματικών νοσημάτων καθώς και στην αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας και της ψωρίασης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia