Προτάσεις για να χάσουμε τα περιττά κιλά των γιορτών από τον Β.Τσιούτσια. (φωτ. & video)

Οι γιορτές των Χριστουγέννων σιγά σιγά μας εγκαταλείπουν και εκτός από όμορφες στιγμές, μας αφήνουν συνήθως και κάποια περιττά κιλά ,καθώς οι περισσότεροι από μας δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα πεντανόστιμα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες όπως και στο υπερβολικό φαγητό. Ο γνωστός Τρικαλινός φαρμακοποιός Β. Τσιούτσιας μας προτείνει 3 φυτικά σκευάσματα τα οποία βοηθούν άμεσα στην καύση του περιττού λίπους και στην αποβολή των τοξινών που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας, με φυσικό τρόπο.

Το πρώτο είναι το ULTRA DETOX PRO , φυτικό συμπλήρωμα διατροφής σε χάπια, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, παρέχοντας αλκαλική διατροφή που θωρακίζει τον οργανισμό από πιθανές φλεγμονές και αποτελεί σύμμαχο στην καύση του περιττού λίπους. Με κύρια συστατικά του το ψύλλιο, τον μάραθο, το γαρύφαλλο, την μαγιά από κόκκινο ρύζι, το μαύρο σκόρδο , το ταραξάκο και άλλα χρήσιμα συστατικά, βοηθά στην κυτταρική προστασία και στην αποτοξίνωση των ζωτικών οργάνων από συσσωρευμένες τοξίνες. Το δεύτερο σκεύασμα είναι το Garcinia Cambogia το οποίο έχει θεαματικά αποτελέσματα στην καύση του κοιλιακού λίπους και στην μείωση της επιθυμίας για πολύ φαγητό με φυσικό τρόπο.Ενδείκνυται ιδιαίτερα για όσους είναι λάτρεις των τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, όπως τα μακαρόνια , τα γλυκά και το junk food καθώς αποτρέπει τη λιπογένεση και ενισχύει τη φυσική παραγωγή της σερετονίνης στο σώμα. η οποία μειώνει την όρεξη και βελτιώνει αισθητά την διάθεση.

Το Alcalinea είναι το τρίτο σκεύασμα το οποίο αποτελείται κυρίως από δυο φύκια, σπιρουλίνα, χλωρέλλα, αγκινάρα και φύλλα πράσινου τσαγιού, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική ικανότητα και συμβάλλουν στον καθαρισμό του σώματος από τις περιττές τοξίνες, βοηθούν στην προστασία του εντέρου και στην υγιή κατάσταση του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών. Απομακρύνετε λοιπόν με φυσικό τρόπο τα επιπλέον κιλά που σας χαλάνε την ψυχολογία και χαρείτε το σώμα που είχατε ή που πάντα ονειρευόσασταν.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia