Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 15 έως 20 Ιανουαρίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Νούλα.

Το μεσημέρι στη 1 θα μεταβεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου «Πολιτεία» (6ο χλμ. Εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσης στην Αγία Κυριακή) όπου θα ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης. Εν συνεχεία θα παρακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με οδηγό την δημοτική μας παράδοση από την ορχήστρα του κ. Νεκταρίου Παπαγεωργίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων με την ευκαιρία της επισήμου Αγιοκατάξεως από το Οικουμενικό Πατριαρχείο του Οσίου Γερασίμου του Υμνογράφου, του και Μικραγιαννανίτου.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου από 7:30 έως 12:30 το βράδυ θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη του υπερφυούς θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό και εν συνεχεία θα συλλειτουργήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ κ. ΠΛΑΤΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη του υπερφυούς θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας» και εν συνεχεία θα συλλειτουργήσει μετά του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia