Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 5 έως 10 Μαρτίου 2023

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 5 έως 10 Μαρτίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 5 Μαρτίου (της Ορθοδοξίας) το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Β΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος χωρίου Άγιος Βησσαρίων (Δούσικο).

Την Τρίτη 7 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής.

Το βράδυ από 7:30 έως 11:00 μ.μ. θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου επί τη εορτή του Αγίου Θεοφυλάκτου Επισκόπου Νικομηδείας.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου από 6:00 έως 7:00 μ.μ. το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και εν συνεχεία από 7:00 έως 9:30 μ.μ. θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη εορτή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων, θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη ημέρα μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731 και του πολέμου 1940-41.

Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Μνημείο των πεσόντων Τρικαλινών μαχητών του Υψώματος 731 και του πολέμου 1940-41, στο 6ο  χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας, όπου και θα αναπέμψει τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731 και του πολέμου 1940-41.

Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Περί ώρα 9:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia