Πρόσφεραν αίμα, χάρισαν ζωή οι κάτοικοι των Σερβωτών

Κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη στις ιδιαίτερα δύσκολές στιγμές που βιώνει η χώρα μας ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία που ήρθαν να μεταφέρουν οι κάτοικοι των Σερβωτών, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν φορείς του χωριού. Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σε εξωτερικό χώρο από τον τοπικό Μορφωτικό Σύλλογο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το ΓΝΤ και το Τμήμα Αιμοδοσίας, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα των διοργανωτών συμμετέχοντας στην εθελοντική διοργάνωση. Μια σημαντική πρωτοβουλία η οποία έρχεται να ενισχύσει τα αποθέματα σε αίμα, τα οποία σήμερα παρουσιάζουν πτωτική πορεία λόγω του κορονοϊού.

Κάτοικοι του χωριού χωρίς φόβο, μιας και λαμβανόταν όλα τα αναγκαία μέτρα προσερχόταν για να προσφέρουν με το αίμα τους ζωή. Ειδικά σήμερα που τα αποθέματα σε αίμα συνεχώς μειώνονται σε πανελλαδικό επίπεδο, η συμμετοχή τους ήρθε να αναδείξει την ευαισθησία τους, την κοινωνική προσφορά απέναντι στο σύνολο των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρειάζονται την μετάγγιση αίματος για να σωθούν.

Στην αιμοδοσία το παρών έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Βαγγέλης Τσιάκαρας, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ενώ κι εκείνος με τη σειρά του προσέφερε αίμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με όλους τους κατοίκους του χωριού.

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia