Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ρούλα Ν. Κουκουλέτσου.

Το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ρούλα Κουκουλέτσου αριθμεί 21 χρόνια στην Τρικαλινή κοινωνία.
Σχεδόν 45 εξεταστικές περίοδοι, 350 επιτυχόντες μαθητές στους διάφορους φορείς πιστοποίησης της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας αλλά πάνω απ’ όλα χιλιάδες χαμόγελα παιδιών.
Στρατηγική μας δεν είναι η επιφανειακή μόρφωση αλλά η αποτελεσματική εκμάθηση της ξένης γλώσσας που θα συντροφεύει τον μαθητή στην μετέπειτα πορεία του επαγγελματικά και κοινωνικά.
The Light of Knowledge ήταν το motto μας όταν ξεκινήσαμε και από τότε το Φως της Γνώσης φωτίζει τις προσπάθειες μας.

Η φιλοσοφία μας λοιπόν είναι ότι οι ξένες γλώσσες είναι απαραίτητο εργαλείο στη σημερινή σύγχρονη εποχή. Για αυτό το λόγο φροντίζουμε να διδάσκουμε την ξένη γλώσσα ανθρωποκεντρικά με γνώμονα τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ξεχωριστά.ν που πέρασαν το κατώφλι μας είναι η απόδειξη ότι το έργο μας έχει ουσία, μέθοδο και αποτέλεσμα.
Λειτουργούν τμήματα ολιγομελή για όλες τις ηλικιακές ομάδες όπως και ατομικά μετά από συνεννόηση. Φιλικός και φιλόξενος χώρος με εξοπλισμό για ασφαλείς συνθήκες εκπαίδευσης και υγιεινής ακόμα και για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Οι μαθητές χρησιμοποιούν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την εισαγωγή τους στον κόσμο της ξένης γλώσσας ευχάριστα και δημιουργικά.
Η επιμόρφωση και η συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων πάνω στο γνωστικό αντικείμενο μας και τις νέες εξελισσόμενες τεχνολογίες, την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών και των ιδιαιτεροτήτων του κάθε παιδιού είναι διαρκής και πιστοποιημένη από επίσημους φορείς.
Αλλάζουμε για τα παιδιά μας αλλά παραμένουμε εδώ και δυο δεκαετίες οι φίλοι των παιδιών ,των μαθητών μας που έχουμε τόσα περάσει μαζί και εξακολουθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες τους για το μέλλον….Και όπου μπορούμε προσφέρουμε για να το κάνουμε καλύτερο.
Έγγραφές καθημερινά από 28/8/2019 ώρες 10-12 και 5-7. Ο καθιερωμένος αγιασμός μας την Τετάρτη 4/9/2019 και έναρξη μαθημάτων 5/9/2019 για όλα τα τμήματα!
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2431401471 και 6972119399.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά στη διεύθυνση Σιδηρας Μεραρχιας 22.
Καλή χρονιά σε όλους!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia