Πρώτη ήττα του ΑΟΤ για τον δεύτερο γύρο.

Πρώτη ήττα του ΑΟΤ για τον δεύτερο γύρο.

Η Λευκίμμη Κέρκυρας ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να κόψει την φόρα του ΑΟ Τρίκαλα, αφού πέρασε νικηφόρα με 0-1 από το δημοτικό στάδιο Τρικάλων για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ενώ προσεγγίζοντας ρεαλιστικά την κατάσταση απομακρύνεται ο στόχος της 1ης θέσης.
Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον, με τον ΑΟΤ να κυριαρχεί στο δεύτερο ημίχρονο, να χάνει κλασικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να πετυχαίνει γκολ, όπου θα έδινε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι φιλοξενούμενοι, αν και τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, έπαιξαν με πάθος στην άμυνα και πήραν μια νίκη, που επί της ουσίας τους χαρίζει την παραμονή στην κατηγορία.
Ο ΑΟΤ ξεκίνησε τον αγώνα δυνατά και έψαχναν το γκολ, αλλά τελικά δεν έφτασαν στην επιτυχία. Και δεν είναι μόνο αυ΄το, στο 40’ με κεφαλιά του Γαστεράτου οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1.
Τα Τρίκαλα δεν ήταν άσχημα. Ειδικά στην επανάληψη έπαιξαν μονότερμα την Λευκίμμη και έχασαν ένα τσουβάλι γκολ για να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι από το γκολ του Γαστεράτου στο 40’ με κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κυριαρχία του ΑΟΤ ήταν ξεκάθαραη, αλλά την ορμή των παικτών δυσκόλεψε για μία ακόμη φορά το γήπεδο-χωράφι το οποίο είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει εν’ όψει της συνέχειας…
Όσο αφορά τις πιο κλασσικές ευκαιρίες;
Στο 53’ όταν μετά απο κόρνερ του Καρανίκα ο Παγκράτης έχασε την μπάλα και ο Αγκαράι πλάσαρε με τον Λώμη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!!!
Στο 58’ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΤ, Δοκάρι οριζόντιο σε κεφαλιά του Αλεξιου και στην συνέχεια εξ επαφής κεφαλιά του Κουσκουνά αποκρούει εντυπωσιακά ο Παγκράτης!!!
Το σφύριγμα της λήξης βρηκε τους πάντες από τα; Τρίκαλα απογοητευμένους και τους Κερκυραίους στον έβδομο ουρανό αφού έκαναν βήμα σωτηρίας και θα έχουν να θυμούνται ότι κέρδισαν μέσα έξω τα Τρίκαλα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κολορίζος (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους κ.κ. Μπύρο, Σελελή (Ευρυτανίας).. Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κωστακώτη στο 80’ και με απευθείας κόκκινη τον Γρηγοριάδη στην εκπνοή ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αλεξίου, Κρητικό, Καρανίκα, Νιάρα των Τρικάλων και Μπαλό, Γαστεράτο, Βασιλάκητης Λευκίμμης
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σακης Θεοδοσιάδης): Λέτσο, Καρανίκας, Σανδραβέλης (71’ Βαταμίδης), Ριζογιάννης, Κοσκουνάς, Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης, Αλεξίου, Λουκάς, Κωστόπουλος
ΛΕΥΚΙΜΜΗ ( Παναγιώτης Κορομπόκης): Παγκράτης, Μοτσοβίλα, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Λώμης, Μπαλός, Πότσης, Πουλημένος, Τουρμούσογλου (78΄ Βασιλάκης), Χατζηστάμου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia