Πυρά ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ: Καλούν μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων τα μέλη & στελέχη του ΚΚΕ να πάνε να ψηφίσουν!!!

 

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, ούτε μας απασχολεί για το πώς ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει τις εσωκομματικές του εκλογές. Άλλωστε είναι διαδικασίες που τις δανείστηκε από τους «μετρ» του είδους, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. ,οπότε έχει πατέντες ν’ αντιγράψει και συνταγές για να σερβίρει το δικό του αφήγημα.

Όμως ,ο εκφυλιστικός έως γελοίος χαρακτήρας αυτών των διαδικασιών έχει ξεπεράσει τα όρια κάθε προηγούμενου….Έχουν φτάσει μέχρι του σημείου να παίρνουν τηλέφωνο και να στέλνουν μηνύματα σε κινητά μελών και στελεχών του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, ακόμα και σε μέλη της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ , καθώς και στο Γραμματέα της ΤΕ! Βέβαια , αυτό δεν είναι πρωτοτυπία των Τρικαλινών Συριζαίων , αλλά γελοιότητα πανελλαδικής εμβέλειας , αφού  στέλνονται επανειλημμένα και ενοχλητικά μηνύματα σε κινητά μελών και στελεχών του ΚΚΕ σ’ όλη τη χώρα , ακόμη και σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτές, για να ψηφίσουν για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας μάλιστα σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση «για το πού και πώς ψηφίζουν»!

Ας αναλογιστούμε , ότι πριν λίγες μέρες ο συντοπίτης μας κ. Γ.Χονδρός, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάβρος , κατά των εσωκομματικών  του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας ότι «τέτοιου είδους διαδικασίες… ευτελίζουν….υποβαθμίζουν… απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα και την ποιότητα της δημοκρατίας.», δίνοντας εγγυήσεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεξάγει διαδικασίες υψηλής  πολιτικής, ιδεολογικής συζήτησης…Θα του λέγαμε πως μας έκανε να γελάσουμε αρκετά  σ’ αυτές τις στενάχωρες εποχές …

Αγαπητέ κ.Χονδρέ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα …και πανελλαδικά :Να το χαίρεστε αυτό το «απαύγασμα της δημοκρατίας» και τις δήθεν «σύγχρονες διαδικασίες» σας …

…και τουλάχιστον μην ενοχλείτε τον κόσμο με θορυβώδεις διαδικασίες  , που καμία σχέση δεν έχουν με την ουσιαστική και πραγματική συμμετοχή του λαού στην κοινωνική και πολιτική ζωή.

Τρίκαλα 14 Μάη 2022        Το Γραφείο Τύπου της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia