Πόλεμος ανακοινώσεων στην Πύλη: Απάντηση Κώστα Τσιαμπαλή

Κύριε Αντιδήμαρχε, παρατηρώ ότι από τη δημοσίευση του άρθρου μου θίχτηκες προσωπικά και άφησες στο απυρόβλητο τον ηθικό αυτουργό αυτού του φιάσκου, τον κ. Μαράβα. Προφανώς εσείς γνωρίζετε καλύτερα… και σου απαντώ τα ακόλουθα:

Το να τάζεις εκ νέου ότι θα φτιάξεις το γήπεδο του Αγ. Βησσαρίωνα, το οποίο θα έπρεπε να γίνει προ πολλού, δεν κοστίζει «τίποτα». Επειδή ο κόσμος και βλέπει και γνωρίζει πλέον, είχατε δεσμευτεί ότι την περίοδο 2020-2021 ο ΑΟ Ροπωτού θα αγωνίζεται σε αυτό το γήπεδο, αντ’ αυτού για άλλη μια φορά δηλώνεις πότε άρχισαν οι εργασίες και όχι πότε θα αποπερατωθούν. 

Το να είσαι Αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του ΑΟ Ροπωτού και δεν μπορείς να κάνεις τα αυτονόητα, τότε παραδέξου τουλάχιστον ότι μπορείς ως «σκειώδης» αντιδήμαρχος να θαυμάσεις τον ΑΟ Φήκης για τα κατορθώματά του, τα οποία επικροτώ και χαιρετίζω.

Μπλέκοντας όμως τα γεγονότα με κάτι άλλο ή είσαι αγνώμων ή άσχετος, διότι η μουσική σχολή του Δ. Πύλης ψηφίστηκε ομόφωνα για την ίδρυσή της και ευτυχώς οδεύει προς την πραγμάτωσή της, μετά από μεγάλες προσπάθειες του ΟΚΠΑΔ Πύλης, του οποίου τυγχάνει να είμαι μέλος.

Τέλος μην ξεχνάς κύριε Αντιδήμαρχε ότι και οι κρίνοντες κρίνονται, βλέποντας μέσα από τα μάτια και όχι με μεγεθυντικούς φακούς, με στόχο το συνολικό συμφέρον και όχι το προσωπικό όφελος. 

Κώστας Τσιαμπαλής

Δημοτικός Σύμβουλος

με την παράταξη, «Πύλη ΑΞΙΩΝ»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia