Πύλης Όραμα: Τα κακώς κείμενα της ΔΕΥΑ Πύλης.

Ο συνδυασμός ‘’Πύλης Όραμα’’ ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Πύλης συμμετέχει στο Δ.Σ της ΔΕΥΑ Πύλης με δύο  Δημοτικούς Συμβούλους, τον Γιάννη Κουτσονάσιο και τον Θέμη Ζάχο.
Από την αρχή της θητείας (1/9/2019) η αξιωματική αντιπολίτευση προσπάθησε να συννενεί σε αρκετά θέματα του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ που θα είναι προς όφελος των Δημοτών μας, αλλά και του Δήμου
Βλέπουμε όμως η σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΠ να αλλάζει το προεκλογικό σύνθημα του κ. Μαράβα και από το ‘’ Πρώτα ο άνθρωπος’’ να το πηγαίνει στο ΠΡΩΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Δεν υπάρχει συμβούλιο που να μην υπάρχει απ’ευθείας ανάθεση έργων και προμηθειών Και κυρίως οι αναθέσεις γίνονται σε φίλους κ ψηφοφόρους την νυν δημοτικής αρχής.
Πριν λίγες μέρες υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου με 2 εργαζομένους της ΔΕΥΑΠ οι οποίοι δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι, αλλά εξωτερικοί συνεργάτες (με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών).
Φυσικά οι εργαζόμενοι αυτοί πήραν εντολή από την διοίκηση της ΔΕΥΑΠ να οδηγούν υπηρεσιακά οχήματα χωρίς να υπάρχει η σχετική άδεια.
Ευτυχώς για τους εργαζόμενους δεν υπήρξαν σωματικές βλάβες αλλά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές, που στο τέλος θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες.
Για να καλύψει τα ακάλυπτα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Αναγνώστου στην δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ στις 25/5/2020 έφερε θέμα “Λήψη απόφασης για χρήση αυτοκινήτων.”
Ερωτάμε τον κ. Αναγνώστου αν είχε  δικιά του εταιρεία θα έστελνε εργαζόμενους χωρίς άδεια; Όλα αυτά δείχνουν αδιαφορία και ερασιτεχνισμό. Για μας προέχει η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων.
Επίσης τέθηκε θέμα στο Δ Σ της ΔΕΥΑΠ για να επιβληθούν πρόστιμα σε δημότες και ειδικά σε περιοχές που δεν υπάρχουν υδρομετρητές. Δεν συμφωνούμε με την απόφαση αυτή διότι δεν αποδεικνύεται ότι υπάρχει υπερκατανάλωση νερού από κάποιους πολίτες και ούτε μπορεί η υπηρεσία να στηριχθεί σε καταγγελίες δημοτών. Πρόταση μας είναι να τοποθετηθούν υδρομετρητές (ρολόγια) όπου δεν υπάρχουν.
Δεν μπορεί στον δήμο μας να υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών.
Κύριοι της συμπολίτευσης ελάτε στο ύψος των περιστάσεων. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το κάθε ευρώ που πληρώνει ο δημότης μας έχει αξία και πρέπει να επενδύεται με τον καλύτερο τρόπο.
              ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ                                              Γιάννης Κουτσονάσιος                                                                                             Θέμης Ζάχος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia