Πύλη: Άναψε η φλόγα του Φυσικού Αερίου (βίντεο)

Ιστορικής σημασίας η σημερινή μέρα για το μέλλον της Πύλης, καθώς σηματοδοτεί και επίσημα πλέον το πέρασμα στην εποχή του Φυσικού Αερίου.

Η φλόγα του Φυσικού Αερίου άναψε το μεσημέρι συμβολικά στον χώρο του Δημαρχείου Πύλης, στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ο Δήμος Πύλης και την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Τη φλόγα άναψαν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΕΣ) κ. Λεωνίδας Μπακούρας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Ο Αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης υποδέχεται με τον χαιρετισμό της εποχής τον κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Ο Σταθμός αποσυμπίεσης και το δίκτυο μεταφοράς του φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με μεθοδικότητα, ταχύτητα και συντονισμό είναι έτοιμο.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της Πύλης, θα μπορούν να απολαύσουν φθηνή και καθαρή ενέργεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρης Τζάνης, Κώστας Δούλαλας, Κώστας Ζούρτος, Βασίλης Αναγνώστου, Μαρίνα Πανάγου Βαλάντης Τσιούτσιας και Κώστας Τσιαμπαλής, ο πρόεδρος της ΤΚ Πύλης Βασίλης Κανέλας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας και ο πρόεδρος του Σωματείου καφετεριών ν. Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το άναμμα της φλόγας του φυσικού αερίου που σηματοδοτεί την αεριοδότηση της περιοχής. Δείτε το βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia