Πύλη: Λαμπρή παραδοσιακή βραδιά παραμονή της Αγίας Κυριακής (Βίντεο)

Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, παρουσία πλήθους πιστών και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων, τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύλης από τον αρχιερατικό επίτροπο Πύλης π. Δημήτριο Κατσαρό, πλαισιούμενο από Iερείς της ευρύτερης, περιοχής πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας, παραμονή της Αγίας Κυριακής.

Αμέσως μετά τον εσπερινό πραγματοποιήθηκε στο Μεσοχώρι της Πύλης, η μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Ψάχνοντας τις ρίζες μας», με τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων Πύλης και Γόμφων να εντυπωσιάζουν με πανδαισία χορών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Άρης Ντίνας, με την υπέροχη φωνή του χάρισε μια ακόμα όμορφη βραδιά γλεντιού έχοντας στο πλευρό του καταξιωμένους μουσικούς όπως ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο) Μανώλης Καραβίδας (βιολί) Λεωνίδας Πλασταράς (ακορντεόν) Γιώργος Ρέτος (Λαούτο) Γιώργος Ντίνας (κρουστά) και Κώστας Λάμπας (κόντρα μπάσο).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Ντινος Μπάρδας, οι αντιδήμαρχοι Πύλης Γιώργος Τζιορτζιώτης και Μάκης Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρά Καλιώρα, Θεόδωρος Χήρας, Έφη Μπλατζώνη, Βαλάντης Τσιούτσιας, Δημήτρης Μάντζιος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης Βασίλης Κανέλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Ανδρέας Αδαμόπουλος, ο αναπληρωτής διοικητής 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιούσης, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia