Πύλη: Με μελωδίες και βεγγαλικά άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (εικόνες & βίντεο)

Ανθοδέσμη πρόσφεραν τα παιδιά του Αερόστατου στον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα.

Μέσα σε κλίμα άκρως εύθυμο και γιορτινό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημαρχείο της Πύλης η όμορφη και ζεστή εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Πρωταγωνιστές της ξεχωριστής βραδιάς που σηματοδότησε την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο δήμο Πύλης, ηταν τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης «ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ» και «Η ΜΑΘΗΣΗ» που μαζί με τους δασκάλους τους πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Η ΜΑΘΗΣΗ» ετοίμασαν ενα μικρο παζάρι για να δοθούν τα έσοδα στην «ΦΛΟΓΑ», συμβάλλοντας όσο μπορούνε στην μάχη κατά του καρκίνου στην παιδική και στην εφηβική ηλικία.

Τις ευχές τους για τις εορτές των Χριστουγέννων έστειλαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και ο Αρχιερατικός Επιτροπος της Πύλης π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Κώστα Μαράβα, με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στο χώρο του Δημαρχείου.

Τα βλέμματα μικρών και μεγάλων μαγνήτισαν τα εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Πύλης. Δείτε το βίντεο:

Την ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασε η Δήμητρα Μούκα

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia