Πύλη: Τίμησαν την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» (βίντεο)

Με την προσήκουσα λαμπρότητα, χωρίς την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, τιμήθηκε στον Δήμο Πύλης η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δημήτριο Κατσαρό με την παρουσια των πολιτικών και αστυνομικων αρχών της περιοχής.

Ακολουθησε επιμνημόσυνη δεηση και καταθεση στεφανων στο Μνημείο των Ηρώων, στον χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης από τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, τον Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Ηλία Τσιαούση, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύλης Κανέλα Βασίλειο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης Χρήστο Παπαδογιάννη, τον Προϊστάμενο του ΠΚ Πύλης Δημήτριο Τσίρκα, τον Αντιδήμαρχο Πύλης ως εκπροσώπου της Εθνικής Αντίστασης Τζάνη Βησσαρίωνα, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Αδαμόπουλο Ανδρέα καθώς και από μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου Λυκείου και ΕΠΑΛ Πύλης.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην μνημη των Αθάνατων νεκρών και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσια τους ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρά Καλιώρα, Μάκης Παπαγεωργίου, Χρήστος Ζιάκας, Γιάννης Κουτσονάσιος, Έφη Μπλατζώνη, Ευάγγελος Κουτής, Παναγιώτης Τσόλας, οι Διευθυντές των Σχολείων της κωμόπολης της Πύλης και γονείς.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia