Π.Ε. Τρικάλων: Χορήγηση ατομικής μελισσοκομικής ταυτότητας.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι έχει εκδοθεί το Φ.Ε.Κ (τ. Β) με αριθμό 924/1-3-2022,στο οποίο περιγράφεται ο τύπος και η διαδικασία χορήγησης σε όλους τους ενεργούς μελισσοκόμους μελισσοκομικής ταυτότητας.

Σύμφωνα με αυτό, προβλέπεται η έκδοση μελισσοκομικής ταυτότητας σε όλους τους ενεργούς μελισσοκόμους καθώς και η διαδικασία για έκδοση νέας ή την επανέκδοση αυτής.
Ενεργοί μελισσοκόμοι που έως την έναρξη ισχύος της απόφασης, είναι εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μελισσοκομικό Μητρώο, λαμβάνουν την μελισσοκομική ταυτότητα η οποία εκδίδεται σε φυσική μορφή και παραδίδεται από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, χωρίς περαιτέρω ενέργειες εκ μέρους των ενδιαφερομένων και χωρίς οικονομική τους επιβάρυνση.
Επίσης όσοι νέοι μελισσοκόμοι υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο Εθνικό Μελισσοκομικό Μητρώο, αυτό θα επέχει θέση αίτησης έκδοσης και χορήγησης μελισσοκομικής ταυτότητας, χωρίς περαιτέρω ενέργειες και οικονομική επιβάρυνση.
Επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα οι μελισσοκόμοι, για επανέκδοση ταυτότητας λόγω φθοράς ή απώλειας μέσω της Δ.Α.Ο αλλά και μέσω της ειδικής ψηφιακής εφαρμογής η οποία είναι σε σύνδεση με τη θυρίδα του πολίτη στην πύλη COV.GR και δεν επιβαρύνεται οικονομικά.

      Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 


                                                                       ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ       

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia