Ράνια Σβίγκου: «Θα είμαστε πρώτο κόμμα με καθαρή διαφορά» (Βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε την Τρίτη η νέα Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα αναφερόμενη στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, η ίδια εξαπέλυσε πυρρά εναντίον της Κυβέρνησης Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς την «απούσα», τονίζοντας παράλληλα την αδιαφορία της Κυβέρνησης καθώς και την αδυναμία της να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Στην τοποθέτηση της μάλιστα η Ράνια Σβίγκου υπογράμμισε την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ ανά πάσα ώρα και στιγμή για την πραγματοποίηση των εκλογών.

Εν συνεχεία εξέφρασε την βεβαιότητα της πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα με καθαρή διαφορά ικανό να σχηματίσει μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα φέρει την αλλαγή στην κοινωνία, τονίζοντας πως οι εκλογές είναι το νέο στοίχημα για την Προοδευτική Συμμαχία.

Επιπροσθέτως, η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων, τις διάφορες οργανώσεις των μελών του κόμματος καθώς και τους πρώην βουλευτές για τον αγώνα της ισχυροποίησης της δυναμικής του κόμματος.

Τέλος, ερωτηθείσα για το πως θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τα οξυμμένα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, η κα Σβίγκου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με τις επιδοτήσεις, την αύξηση του κόστους των ζωωτροφών, την μείωση του ρεύματος και του πετρελαίου που έχουν τριπλασιάσει το κόστος των παραγωγών και αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε τεράστια επισιτιστική κρίση.

Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν ο γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας, ο βουλευτής του κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Χρήστος Σιμορέλης και Παναγιώτα Δριτσέλη καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Γιάννης Χάιδος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia