Ράπτης Γεώργιος και Θεόδωρος Χήρας συνοδοιπόροι με φόντο τις δημοτικές εκλογές.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” είναι και επισήμως ο Ράπτης Γεώργιος καθώς μέσω μιας εγκάρδιας χειραψίας επισφραγίστηκε ο κοινός του αγώνας, με τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης, Θεόδωρο Χήρα.

Ο Γιώργος είναι 34 ετών, με καταγωγή από το Μυρόφυλλο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων. Στο επάγγελμα είναι Αστυνομικός και εργάζεται στην ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά και αποφασιστικά: Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στο πλάι του γιατρού Θεοδώρου Χήρα και των άξιων στελεχών του, προκειμένου να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας στον Δήμο Πύλης. Ο ορεινός όγκος του Δήμου μας και ειδικά οι απομακρυσμένες περιοχές από τον κεντρικό ιστό, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. Δεσμεύομαι δημοσίως να προβώ σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξημερώσει μια νέα μέρα ανάπτυξης για τα ιερά ορεινά χώματα των προγόνων μας αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Πύλης.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε: Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στο Δ.Δ Μυροφύλλου. Είναι στοιχείο της φύσης του να μάχεται για το δίκαιο και να διεκδικεί για το γενικό καλό. Αγαπάει παθολογικά το Μυρόφυλλο και θαυμάζει έντονα τον ορεινό όγκο του Δήμου μας. Η έντονη προσωπικότητά του, οι φρέσκες ιδέες του και η αποφασιστικότητα του , είναι κάποιες από τις πολλές αρετές του που θα τον οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων του , προς όφελος φυσικά του Δήμου μας.

Γιώργο καλώς όρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia