Ραδιοφωνική αντιπαράθεση Καΐκη- Κοτρώνη για την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας στη Βουλή

Αντιπαράθεση με έντονους χαρακτηρισμούς στον αέρα της Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6 έφερε η χθεσινή ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας στη Βουλή, με τον Γιώργο Καΐκη να δηλώνει:

« Το ΚΚΕ δικαιώθηκε κατά 100%. Όλοι όσοι παρευρεθήκαν χθες στη Βουλή ήταν ξεφτίλες. Δεν ξέρανε ότι ο Ζελένσκυ ενέταξε το τάγμα Αζόφ στον ουκρανικό στρατό; Δεν ξέρανε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η συνέχεια του πραξικοπήματος του 2014;

Το ΚΚΕ από την αρχή είπε ότι είναι ένας πόλεμος της καπιταλιστικής Ρωσίας με τους νατοϊκούς, και γι αυτό η μεγαλύτερη αλληλεγγύη που πρέπει να δείξει ο ελληνικός λαός είναι να μην έχει καμία συμμετοχή σε αυτόν τον πόλεμο.

Δεν ήταν απλά λάθη αυτά χθες, ήταν επικινδυνότητες. Και καλά με τη ΝΔ, ξέρουμε ποιοι είναι. Με την ‘πρώτη φορά αριστερά’ όμως; Τι γίνεται και με αυτούς, έλεος με την υποκρισία τους. Ξεφτίλες από πάνω μέχρι κάτω. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται να εμφανιστούν στον κόσμο.»

Τη δική του γνώμη εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Ντίνος Κοτρώνης:

« Κήρυκας μίσους και διχασμού είναι ο κ. Καΐκης και το ΚΚΕ. Δεν αντέχει το ΚΚΕ τον αντίλογο, έτσι έμαθαν να λειτουργούν, είναι ένα ανθελληνικό κόμμα που ανέκαθεν αποτέλεσε τροχοπέδη για την πορεία του έθνους μας. Αυτοί είναι που πρέπει να κρύβονται. Εγκατέλειψαν χθες τη Βουλή και σήμερα λένε ότι είναι δικαιωμένοι, από πού και από ποιον δικαιώθηκαν;

Ακόμα δεν έχει καταδικάσει καν την εισβολή το ΚΚΕ, και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός.

Από όλες τις ιστορικές εθνικές επιλογές, το ΚΚΕ ήταν πάντα απόν. Τι λόγο ύπαρξης έχει σήμερα το ΚΚΕ; Το μόνο που λέει είναι να είναι απέναντι στο ΝΑΤΟ. Αποκαλύπτεται άλλη μια φορά ο σκοτεινός και υπονομευτικός τους ρόλος.

Όλη η Ευρώπη έχει γονατίσει εξ αιτίας της επίθεσης των Ρώσων στην Ουκρανία. Αν αυτό το δικαιολογεί ο κ. Καΐκης, με γεια του με χαρά του. Αλλά τέτοιο λαό θέλουν, να καταλήξουν οι Έλληνες να πεινάνε και να βρίσκουν αυτοί πρόσφορο έδαφος να αναπτύσσεται ο λαϊκισμός και τα άκρα. Μαζί με τον Κασιδιάρη είναι ο κ. Καΐκης, τα άκρα είναι, τις ίδιες απόψεις έχουν. Δεν είναι δυνατόν να μας λένε αυτοί ξεφτίλες, αίσχος.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia